Akut behov av anestesipersonal?

Anestesispecialisten.se erbjuder kompetent personal för akuta eller längre behov.
Vi kan hjälpa dig med planering, uppstart och drift.

Säkerhet, tillit, kompetens och dialog är våra signum!

Anestesispecialisten.se - one stop shop för anestesitjänster

Vi drivs av kliniskt aktiv anestesipersonal och har erfarenhet av anestesi på privata och offentliga kliniker sedan 2007. Vårt uppdrag är att vid alla tillfällen tillhandahålla anestesitjänster till våra kundkliniker, anpassade efter deras behov, för att säkerställa patientsäkerheten. Därför har vi många olika typer av leveranser, beroende på vad kunden önskar, läs mer om våra tjänster här.

Traditionellt samarbetar vi med privata tandvårdskliniker, men på senare år även på mindre kliniker som sysslar med ögonkirurgi, ortopedi, gynekologi, plastikkirurgi, koloskopi, gastroskopi, urologi och IVF-behandlingar samt på folktandvårdskliniker och sjukhus.

Vi har lång erfarenhet av verksamhet och en genomgående stor förståelse för privat och folkhälsa då VD Stefan Hauptig är en professionell narkosläkare med erfarenhet från offentligt och privat näringsliv i Sverige och Norge. Vår personal är mycket erfaren och handplockad för att säkerställa kompetent och trevlig anestesipersonal. Till skillnad från klassiska bemanningsföretag är ledningen här i klinisk verksamhet och har därför god kunskap och överblick över både kunders och personals behov, dagligen.

All logistik sker i en egenutvecklad ICT-lösning som säkerställer flexibilitet och att bokningar och avbokningar är ordnade. Anestesi ges alltid i enlighet med norsk standard för anestesi. Det gäller både permanenta anestesiriggar på klinikerna eller med någon av våra mobila anestesiriggar.

Vill du arbeta med mycket tacksamma patienter samt fina, trevliga och kompetenta anestesikollegor är det bara att höra av dig.

Vi är en trygg och välstrukturerad partner för dig.

M V H Stefan Hauptig

VD, senior narkosläkare