One stop shop för anestesitjänster

Anestesispecialisten drivs av och med anestesipersonal och vår uppgift är att alltid leverera anestesitjänster till våra kundkliniker som är anpassade efter deras behov och på ett sätt som värnar om vår personals välbefinnande.

Traditionellt har vi arbetat med anestesi på privata tandläkarmottagningar, för patienter med tandvårdsrädsla och andra utmaningar, men de senaste åren även på mindre kliniker som utför ögonkirurgi, ortopedi, urologi och IVF-behandlingar samt på offentliga tandkliniker.

Vi ser för oss att vi skall etablera många olika samarbeten över tid med olika behov av sammansättning av team och tjänster som tillhandahålls. Vi vill ha en så omväxlande vardag som möjligt, utan att tappa överblick eller kontroll.

Vi har generellt stor förståelse för privat och offentligt organiserad vård då Anestesispecialistens ägare Stefan Hauptig är narkosläkare med erfarenhet från offentlig och privat verksamhet i Sverige och Norge.

Vår personal är handplockad för att säkra att det är kompetenta kollegor som också är trevliga och tillmötesgående mot patienter och kollegor.

Vi har en egenutvecklad IKT-lösning som ser till att bokningar och logistik går sömlöst. Vi vidareutvecklar ständigt oss själv och våra digitala tjänster.

Anestesi opereras alltid enligt Norsk standard för Anestesi eftersom den är mycket omfattande och detaljerad och med god marginal täcker de krav som finns också i Sverige. Det gäller oavsett om vi arbetar på fastmonterad anestesiutrustning på klinikerna eller med någon av våra mobila anestesiriggar.

Vill du arbeta med mycket tacksamma patienter och fina, trevliga och kompetenta kollegor är det bara att höra av sig.

Vi är alltid intresserade av nya sätt att leverera anestesitjänster. Har du planer på nya verksamheter men saknar erfarenhet av entreprenörskap tar vi gärna del av olika samarbetsprojekt.

Referenser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

John DoeCEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

Star DoeCFO

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

JackProject Supervisor

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

GrahamSome company