Tryggt system med erfaren personal

Jag har arbetat som anestesisjuksköterska sedan 2009 och arbetat på Anestesispecialisten i ca 6 år. Jag arbetar främst på Ullevål sjukhus, men tar skift för Anestesispecialisten när jag har möjlighet. Trivs väldigt bra med de uppdrag jag får, det är lite annorlunda än vad man är van vid på sjukhus på ett positivt sätt.

Du arbetar med andra yrkesgrupper än vanligt och kan lära dig mycket nyttigt att ta med dig vidare. Då är det väldigt trevligt att komma till alla kliniker man är på. Man möter patienter som upplevt mycket olika genom livet, vilket gör att många kanske inte har kunnat gå till tandläkaren på många år. Att man sedan i samarbete med flera personer lyckas hjälpa patienten att genomföra en tandbehandling och bedövning känns väldigt givande och tacksamt! Säkerheten är kanske det viktigaste med ett sådant jobb, man har två narkosutexaminerade att spela på. Då måste man bli bättre på olika scenarier och ha en plan a, b och c.

Upplägget kring Anestesispecialisten känns genomtänkt och tryggt. Man vet att utrustningen finns på plats när man kommer, patienterna har genomgått hälsokontroll och samtal med narkosläkare i förväg och om andra undersökningar eller undersökningar är nödvändiga blir det ingen behandling förrän detta är gjort. Och de du arbetar med är trygga och mycket erfarna i sitt jobb. Det är främst handplockad personal som har jobb intill på universitetssjukhusen runt Osloområdet.

Kan absolut rekommendera Anestesispecialisten och Stefan Hauptig!

Bjørn Tore Rønningen
Anestesisjuksköterska