Vi är en viktig aktör inom anestesi

Anestesispesialisten.se arbetar kontinuerligt med att anpassa sina tjänster till våra kunders behov och vår personals krav på säkerhet.

Säkerhet, tillit, kompetens och dialog är våra signum!

Anestesispecialisten.se- one stop shop for narkostjänster

Vi drivs av anestesipersonal och vår uppgift är att alltid leverera anestesitjänster till våra kundkliniker som är anpassade efter deras behov och på ett sätt som värnar vår personals välbefinnande och ligger i linje med deras professionella krav.

Traditionellt har vi gett bedövning på små privata tandläkarmottagningar, till patienter med rädsla för tandläkare, rädsla för injektioner, extrem kräkbenägenhet och andra utmaningar, men på senare år även på kliniker som sysslar med ögonkirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi, plastik. kirurgi och IVF-behandlingar samt på offentliga tandvårdskliniker och sjukhus.

Variationen i vilken typ av uppdrag vi levererar har ökat avsevärt. Vi har genomgående stor förståelse för privat och folkhälsa då ägare Stefan Hauptig är narkosläkare med erfarenhet från offentligt och privat näringsliv i Sverige och Norge.

Vår personal är handplockad för att säkerställa bra kollegor som är trevliga med patienter och kollegor. Vi har en egenutvecklad ICT-lösning som säkerställer att bokningar och avbokningar är ordnade. Anestesi ges alltid i enlighet med norsk standard för anestesi.

Hos kunden arbetar vi antingen på fasta anestesiriggar som är samma typ av utrustning som du är van vid från sjukhus. Vi har även byggt upp flera mobila anestesiriggar som har visat sig fungera utmärkt på små kliniker. Innan du arbetar med en sådan rigg ser vi till att du får utbildning genom att arbeta med en kollega som har erfarenhet av en sådan rigg. På de mindre fristående klinikerna där man arbetar i små team bedöms alla patienter av oss innan personal bokas.

Vill du arbeta med mycket tacksamma patienter och fina, trevliga och kompetenta kollegor är det bara att höra av dig.

M V H Stefan Hauptig

VD, senior narkosläkare