FAQ's

Vem kan bli vikarie hos Anestesispecialisten?

Vi önskar att samarbeta med  narkosläkare och sjuksköterskor, men även operationssjuksköterskor, intensivvårdssköterskor och vårdpersonal som har erfarenhet av postoperativt arbete.

Om du anser att du har en kompetens som passar in i våra tjänster men som inte nämns ovan är det bara att höra av sig för en oförpliktande prat.

Varför ska jag registrera mig som vikarie hos dig?

Vår verksamhet ägs och drivs av anestesipersonal som arbetar aktivt som narkosläkare och sjuksköterskor. Därmed har vi en unik förståelse för våra vikariers arbetssituation och vad som krävs för att optimera deras arbetsförhållanden.

Vill du ta uppdrag är vi en seriös och professionell arbetsförmedlare med många nöjda partners.

Hur registrerar jag mig som vikarie?

Vill du bli vikarie hos oss vill vi att du kontaktar oss för ett första samtal. Du kan skriva till oss här eller skicka en e-post till stefan@aneste.no

Les mer om hvordan du går frem for å bli vikar hos oss her.

Hur administreras era uppdrag?

Vi äger ett egenutvecklat IKT-system vi kallar Aneweb, som är specialdesignat för vår verksamhet. Alla våra vikarier, kunder och administratörer har tillgång till detta.

Här sker arbetsfördelningen på ett praktiskt och enkelt vis.

I systemet ingår även checklistor för att säkra en bra logistik av varor, mediciner och medicinsk gas,  så att all utrustning som behövs finns på plats när vikarien kommer till jobbet. Du hittar även annan viktig information om kliniken du kommer att arbeta på samt kontaktinformation till dina kollegor här.

När publiceras nya uppdrag?

Nya uppdrag publiceras löpande. I regel läggs de ut några veckor i förväg, men det händer också att akuta uppdrag kommer med kort varsel. Som vikarie hos oss får du ett mail för alla uppdrag som passar dig, utifrån din profil.

Du kan välja att anmäla dig som intresserad eller ej, det är ingen krav på ett minimumsantal med uppdrag per månad eller liknande.

Hur får man betalt för genomförda uppdrag?

Alla våra vikarier måste ha registrerat ett eget företag.

När du har genomfört ett uppdrag kommer ditt företag att fakturera oss för det överenskomna beloppet. Timantal, som är fakturaunderlaget loggföres i Aneweb. På det viset har alltid du, admininstratör och kund samma information.