Anestesispecialisten.se

En kompetensorganisation

Ledningen i Anestesispecialisten.se har många års erfarenhet av klinisk anestesi och sätter dina krav på förutsägbarhet och patientsäkerhet främst. Vi vet att du vill göra ett bra jobb för kunder och patienter och lägger till rätta för det. Det är viktigt för oss att sätta ihop team av duktiga kollegor som också trivs med varandra. Förutom att det är bra för välbefinnandet, säkerställer det också en god leverans av tjänster till kliniker och patienter.
Anestesi är ett lagarbete.

OM OSS

Vi ägs och styrs av narkospersonal och vår uppgift är att alltid leverera narkostjänster till våra kunder som är anpassade till deras behov och som säkrar trivseln till vår personal.
Traditionellt så har vi levererat narkostjänster på små privata tandkliniker, till patienter med tandvårdsrädsla, nålskräck och andra krävande problem som ångest och PTSD. På senare tid har vi också arbetat tillsammans med mindre kliniker som opererar plastik-, ögon-, urologisk- och ortopedisk kirurgi, samt bistått vid IVF behandlingar.

Vi har djup kunskap om både privat och offentlig sjukvård i Sverige och Norge eftersom vår ägare, Stefan Hauptig, är utbildad till narkosläkare i Sverige men också har arbetat i Norge med offentlig och privat vård. Vår personal är handplockad för att garantera kvaliteten på tjänsterna samt att det är trevliga och kloka kollegor.

Vi har en egenutvecklad IKT lösning som ser till att bokningar och logistik fungerar bra.

I Norge finns det en mycket bra nationell standard för narkos som är mycket utförlig och noggrann. Den har vi valt att använda som utgångspunkt för vår verksamhet i Sverige också, på grund av dess omfattande innehåll. Den täcker dom Svenska kraven till narkosstandard mycket bra oavsett om verksamheten föregår på en fast narkosrigg eller med våra mobila anestesi-enheter.

Om du har lust att arbeta med mycket tacksamma patienter med stort medicinskt behov samt med trevliga, duktiga och kompetenta kollegor är det bara att ta kontakt med oss.

Referenser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

John DoeCEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

Star DoeCFO

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

JackProject Supervisor

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

GrahamSome company

Artiklar